Bli
partner

Att arbeta med partners


I dagens samhälle lider allt fler av tidspress. Detta gäller såväl företag som privatpersoner. Helhetslösningar eftersöks och prioriteras i allt högre utsträckning. Lexline är ett företag som bidrar till mer kompletta lösningar samtidigt som vi värnar om goda och långsiktiga samarbeten. Vi erbjuder vår juridiska expertis och praktiska erfarenhet för att ni ska kunna skapa en exklusiv helhetslösning åt era kunder.

privat-
personer

Trepartssamarbete


Det viktiga för oss är att du som slutkund känner dig trygg i kontakten med såväl din rådgivare som oss. Vi fäster stor vikt vid att leverera kvalitativa juridiska tjänster på ett noggrant och effektivt sätt. För att du ska känna dig trygg finns, förutom din rådgivare, även vi tillgängliga via e-post eller telefon om du har funderingar kring juridiken.


Övriga tjänster

Juridiska tjänster


Lexlines jurister är affärsjuristerna med särskild kompetens och stor erfarenhet inom en mängd olika områden. Oavsett om du är företagare eller privatperson kan Lexlines jurister erbjuda dig hjälp med affärsjuridik, skattejuridik, privatjuridik och hjälp att hantera konflikter såväl inom som utom domstol. Detta arbete sker inom ramen för Lexlines systerbolag Lexlife.